Accueil
Nous joindre
Plan du site
Québec.ca
FAQ
English
Ministère de l'Emploi et de la Solidarité sociale
Recherche avancée
Lois et règlements codifiés
Lois codifiées
Règlements codifiés
Lois et règlements annuels
Lois annuelles
Règlements annuels
Information complémentaire
L’Éditeur officiel du Québec
Quoi de neuf?
Note d’information
Politique du ministre de la Justice
Lois : Modifications
Lois : Dispositions non en vigueur
Lois : Entrées en vigueur
Lois annuelles : Versions PDF depuis 1996
Règlements : Modifications
Règlements annuels : Versions PDF depuis 1996
Décisions des tribunaux
P-29, r. 1
- Regulation respecting food
Détaillée
Loi habilitante
1
Alphanumérique
Titre
P-29
Food Products Act
Texte complet
Version courante
Table des matières
À jour au 1
er
avril 2017
CHAPTER
1
GENERAL PROVISIONS
DIVISION
1.1
APPLICATION — DEFINITIONS
DIVISION
1.2
REGISTRATION
DIVISION
1.3
PERMIT
DIVISION
1.4
HYGIENIC REQUIREMENTS
DIVISION
1.5
FRAUD AND OFFENCES
CHAPTER
2
PREMISES, OPERATIONS, VEHICLES
DIVISION
2.1
PREMISES AND VEHICLES
DIVISION
2.2
OPERATIONS
DIVISION
2.3
VEHICLES
CHAPTER
3
CONDITIONING AND SALE
DIVISION
3.1
NAME AND COMPOSITION
DIVISION
3.2
CONTAINERS AND PACKAGES
DIVISION
3.3
MARKINGS AND NOTATIONS
DIVISION
3.4
AUTOMATIC DISPENSER AND ITINERANT CANTEEN
CHAPTER
4
(Revoked)
DIVISION
4.1
(Revoked)
CHAPTER
5
SHELL EGGS AND PROCESSED EGGS
DIVISION
5.1
GENERAL PROVISIONS RESPECTING SHELL EGGS
PART
I
(Replaced)
DIVISION
5.2
CONSTRUCTION, LAYOUT AND OPERATIONS OF A GRADING STATION
DIVISION
5.3
(Replaced)
DIVISION
5.3.A
(Replaced)
DIVISION
5.4
EGG TRACEABILITY STANDARDS
DIVISION
5.5
PROVISIONS APPLYING TO EGGS LAID BY A SPECIES OTHER THAN DOMESTIC HENS
DIVISION
5.6
GENERAL PROVISIONS RESPECTING PROCESSED EGGS
DIVISION
5.7
CONSTRUCTION, LAYOUT AND OPERATIONS OF A PROCESSING STATION
DIVISION
5.8
QUALITY, PACKING AND MARKING OF PROCESSED EGGS
CHAPTER
6
MEAT FIT FOR HUMAN CONSUMPTION
CHAPTER
7
INEDIBLE MEAT
CHAPTER
8
MAPLE PRODUCTS AND SUBSTITUTES
CHAPTER
9
SEA FOOD PRODUCTS
CHAPTER
10
FRESHWATER PRODUCTS
CHAPTER
11
DAIRY PRODUCTS AND DAIRY PRODUCT SUBSTITUTES
SCHEDULE 1.2.A
(Revoked)
SCHEDULE 1.3.A
(Revoked)
SCHEDULE 1.3.B
(Revoked)
SCHEDULE 1.3.C
(Revoked)
SCHEDULE 1.3.D
(Revoked)
SCHEDULE 1.3.E
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.A
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.B
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.C
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.D
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.E
(Revoked)
SCHEDULE 4.1.F
(Revoked)
SCHEDULE 5.A
SCHEDULE 5.B
SCHEDULE 5.C
SCHEDULE 5.D
TABLE 6.4.A
(Revoked)
SCHEDULE 6.4.B
(Revoked)
SCHEDULE 6.5.A
TABLE 6.6.A
SCHEDULE 7.5.A
(Revoked)
SCHEDULE 8.A
REQUIREMENTS RESPECTING “CATEGORY A” MAPLE SYRUP
SCHEDULE 8.B
COLOUR GRADES OF “CATEGORY A” MAPLE SYRUP
SCHEDULE 8.C
SCHEDULE 8.D
(Revoked)
SCHEDULE 9.A
(Revoked)
SCHEDULE 9.B
(Revoked)
SCHEDULE 11.A
STANDARDS FOR RAW MILK AND RAW CREAM
SCHEDULE 11.B
PASTEURIZATION STANDARDS
SCHEDULE 11.C
MICROBIOLOGICAL STANDARDS FOR DAIRY PRODUCTS IN PLANTS, WAREHOUSES OR DISTRIBUTION VEHICLES
SCHEDULE 11.D
MICROBIOLOGICAL STANDARDS FOR DAIRY PRODUCT SUBSTITUTES IN PLANTS, WAREHOUSES OR DISTRIBUTION VEHICLES
SCHEDULE 11.E
DAIRY PRODUCT MICROBIOLOGICAL STANDARDS FOR RETAIL SALE AND RESTAURANT TRADE
SCHEDULE 11.F
DAIRY PRODUCT SUBSTITUTES MICROBIOLOGICAL STANDARDS FOR RETAIL SALE AND RESTAURANT TRADE
0
Nous joindre
Plan du site
Québec.ca
Accessibilité
Politique de confidentialité
© Gouvernement du Québec
Sélections
×
Afficher
Les sélections du document courant
Toutes les sélections de la collection
Fragments sélectionnés
Supprimer toutes les sélections
Afficher les sélections
Cyberlex
×
Version 2.2.4.0